Dress code: resting bitch face. (It saves me from so many conversations I don’t want to have.)

Dress code: resting bitch face. (It saves me from so many conversations I don’t want to have.)

💛🏖 Sva lepo okameneli pred objektivom za vas, ne? 🤪 📸
Ljudje vseh narodnosti se neverjetno vtikajo v naju z Ullo, kjerkoli se pojaviva. Čeprav imava večinoma izjemno lepe izkušnje, ker se – predvsem otročki – kar popajo na tole moje miniaturno, razposajeno bitjece, ki je s svojimi zankicami čez zadnje tačice, ki jih ne čuti več, zanje še toliko večja atrakcija! 🐩💕, sva pa obenem za “svete izbrance” (ponavadi so to seveda strahotno emocionalno razmesarjeni ljudje, ki si blažijo notranjo tenzijo in frustracije z osiranjem drugih!) lahko tudi vaba in strelovod za popolnoma neokusne opazke.
Včasih sem razpoložena za to, da brez milosti verbalno počim po takšnem človeku, drugič spet ostajam v svojem milnem mehurčku, ker se mi z bebcem na drugi strani ne da energetsko preplesti z “vzgojno komunikacijo”.
K sreči moja Ulla – kot vse živali – reagira na mojo vibracijo in če jaz ostajam v harmoniji (k čemur pripomore tudi tale “resting bitch face”! 💚) ne glede na to, kaj iz ust kakšne – oprostite! – nedojebane gospe ali zagrenjenega starca prileti v naju, je moja Žabi okej. 🥰
To je pa v bistvu vse, kar mi je pomembno. 🙏💙(Poleg dragocenega spoznanja, da so čustveno poškodovani ljudje izjemno nevarni. Ker vedo, da lahko preživijo.)⚠️ .