Ullin pravljični svet

Ullin pravljični svet

Ullo otroci od nekdaj obožujejo. Kamorkoli prideva, se okrog nje v trenutku nabere desetine malih rokic. Ker pa je Ulla zdaj, ko hodi s pomočjo invalidskega vozička oziroma zankic na zadnjih nogicah, za otroke še bolj zanimiva kot prej, sem se odločila, da organiziram niz najinih obiskov po vrtcih, knjižnicah in pediatričnih oddelkih bolnišnic po Sloveniji, ki sem ga poimenovala “Ullin pravljični svet”.

Projekta pa nisem zasnovala zgolj zato, ker otroci in Ulla v druženju neskončno uživajo. Moja Žabi, kot je “partizansko ime” za Ullo , posredno uči otroke s svojo invalidnostjo, ki pa ji ni vzela strasti do življenja, tudi premagovanja njihovih lastnih psihofizičnih ovir, pozitivnega pogleda na svet in tolerance do drugačnosti.

Obenem pa želim s turnejo “Ullin pravljični svet”  opozoriti na pomen spoštovanja in dosledne skrbi za živali, predvsem za domače hišne ljubljenčke, ki so iz kateregakoli razloga hendikepirani ter poudariti pomen pozitivnega zgleda glede odnosa do živali, ki ga bi morali dajati starši in drugi pomembni odrasli otroku.  Z nežnostjo in sočutjem do živali se učimo tudi cenjenja sebe in soljudi!

ŽELITE, DA OBIŠČEVA Z ULLO TUDI VAŠE OTROKE?

Predvideni, 60-minutni program “Ullin pravljični svet”, obsega: mojo kratko predstavitev Ulle in njene nenavadne zgodbe – sreče v nesreči, pogovor – otrokom sem na voljo za vprašanja, Ullo lahko tudi pocrkljajo ali nahranijo, branje mojih Povestic o psički Ulli, mačku Rastislavu, kobilici Mici in pajku Štefanu ali ogled videov in fotografij (izsekov iz Ullinega vsakdana) na njenem blogu, srečanje zaokrožimo s poučno, zaključno mislijo.

Okvirno dolžino in vsebino programa po potrebi prilagodim in dopolnim glede na starost, želje in sposobnosti otrok.

Kot novinarka in komunikologinja (diplomirala sem iz razumevanja televizije pri predšolskih otrocih, med študijem sem bila več let varuška sedmim otrokom ter scenaristka in voditeljica otroških televizijskih oddaj, pisala sem strokovne članke o vzgoji in zdravju otrok za revijo Moj malček, nedavno pa sem začela pripravljati tudi izid omenjenih Povestic o psički Ulli v knjižni obliki), sem vešča komunikacije z otroki vseh starosti. Več o meni: http://www.ninaorel.eu/

Če želite tudi vi zabavno in poučno popestritev vsakdana za vaše otroke, vas z Ullo z veseljem obiščeva!

Če pa bi se pridružili podjetjem, ki finančno podpirajo turnejo “Ullin pravljični svet”, bom zasnovala sponzorski paket po vaši meri!

Več informacij: info@ninaorel.eu ali po telefonu: 040 20 85 85.

Z Ullo se veseliva srečanja in sodelovanja z vami!

SI ŽELITE, DA Z ULLO OBIŠČEVA TUDI VAŠE OTROKE ALI PA BI SE RADI PRIDRUŽILI SPONZORJEM PROJEKTA?

Več informacij: info@ninaorel.eu / 040 20 85 85